Vacuslim 48 tretma

Vacuslim 48 tretma

Vacuslim 48 je NOVA metoda, ki s pomočjo kreme in z aktivnimi sestavinami poskrbi, da boste v poletje ponosno vkorakali s čvrstim trebuhom in zadnjico.

Vakum in aktivne sestavine iz kreme razbijajo maščobo z ultra hitrostjo, ki omogoča že po prvem tretmaju takojšnje vidno zmanjšanje obsega. Drugi pozitivni učinki pa so tudi: izgled kože in sama čvrstost, ki jo občutite po celotnem tretmaju. Občutek lahkotnosti po tretmaju je vrhunski, saj se tako odstrani odvečna voda, ki povzroča napihnjenost. Terapija vacuslim 48 je 100% varna in zanesljiva.

Postopek:
  1. Tehtanje in merjenje posameznih delov telesa, za primerjavo pred in po tretmaju.
  2. V stoječem položaju vas namažemo s kremo. Aktivne sestavine se osredotočijo na razkrajanje maščobe in izločitev viška tekočine. Krema ima termo-krio učinek in daje prijeten občutek.
  3. Oblečemo vas v posebno vrečo in ustvarimo vakum. Med tretmajem udobno ležite pokriti 30 min. V tem času aktivne sestavine dosežejo svoj najboljši učinek.
  4. Odstranimo vrečo in izvedemo krajšo masažo.
  5. Na koncu vas ponovno izmerimo in stehtamo za boljšo primerjavo.

Po koncu Vacuslim 48 tretmaja je priporočljiva limfna drenaža (30 min), da se izločijo toksini in odvečne snovi iz vašega telesa.
Da bi dosegli najboljše in dolgotrajne rezultate, je priporočljiva uporaba VACUSLIM 48 vsak drugi dan, 6-12 tretmajev: odvisno od posameznika.

Prednosti:
  • rezultati vidni že po prvi terapiji
  • povečanje napetosti in voljnosti kože po več terapijah
  • izločanje toksinov iz telesa
  • vakum sočasno ustvari efekt savne in limfatične drenaže
VacumSlim2_1